اپل در واکنش به این حکم، فروش ساعتهای هوشمند خود را امتوقف کرد ولی بعد پرونده را به دادگاه استیناف برد و دادگاه نیز اعلام کرد تا زمانی که بررسی مدلهای بازطراحیشدهی اپل واچ به پایان برسد موقتا حکم ITC را لغو میکند.
دادگاه به اپل تا ۱۰ ژانویه (۲۰ دی) مهلت داد و در عوض اپل نیز منتظر پاسخی برای درخواست خود مبنیبر تعلیق کردن طولانی مدتتر این حکم است.
در ۱۲ ژانویه (۲۲ دی)، ادارهی گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده اعلام خواهد کرد که آیا تغییرات ایجاد شده در مدلهای بازطراحیشدهی اپل واچ برای لغو ممنوعیتها کافی است یا نه.
وبسایت نیویورک پست در گزارشی اختصاصی از روابط بین جو کیانی و رئیسجمهور آمریکا پرده برداشته است. این وبسایت از کمک مالی کیانی به حزب دموکرات آمریکا و مؤسسهی بایدن خبر میدهد.
ظاهرا کیانی مبلغ ۸ میلیون دلار را با اهداف خاصی اهدا کرده است. یکی از این اهداف شامل کمک مالی به صندوق بایدن با اهدای مبلغ ۱,۰۸۰,۰۰۰ دلار میشود.
بایدن قبلا جو کیانی را به عنوان «یکی از صمیمیترین دوستان خود» خطاب کرده بود و در سال ۲۰۲۱ (سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰) او را به عضویت شورای مشاوران رئیس جمهور در حوزهی علم و فناوری منسوب کرد. این شورا وظیفهی ارائهی توصیههایی دربارهی سیاستهای علمی، فناوری و نوآوری به رئیس جمهور و کاخ سفید را دارد.
سخنگوی مسیمو به نیویورک پست میگوید کیانی هرگز با رئیسجمهور یا کاترین تای لابی نکرده و در عوض تیم کوک مدیر عامل اپل را به لابی متهم کرده است. در ادامهی بیانیهی مسیمو میخوانیم: «این پرونده هرگز برای پول نبود و شرکت مسیمو همیشه اپل را به خاطر نقض پتنتهای خود مسئول میداند و از مهمترین انگیزههای این شرکت بازگرداندن یکپارچگی به بازار است.»
اپل اکنون فروش اپل واچ ۹ و اپل واچ اولترا ۲ را در اپل استور آمریکا از سر گرفته است. این مدلها در فروشگاههای اپل که به صورت حضوری در ایالات متحده فعالیت میکنند نیز تاکنون در انبار نگهداری میشدند، اما قرار است تا روز شنبه به همهی فروشگاهها بازگردانده شوند.
آنچه پس از ژانویه اتفاق میافتد به نظر دادگاه و ادارهی گمرک آمریکا و موجودی این مدلهای اپل واچ در فروشگاههای متفرقه مانند تارگت، والمارت و بست بای بستگی دارد.