گجتی که قرار بود جایگزین گوشی باشد، کارش را ناامیدکننده شروع کرد

گجت پوشیدنی AI Pin برخلاف تبلیغات هیجان‌انگیزش، محصول خیلی موفقی به نظر نمیرسد.
 

اگر شما هم مانند خیلی از مردم مشتاقانه اخبار مربوط به گجت پوشیدنی AI Pin هیومین را دنبال می‌کردید، متأسفانه باید اطلاع بدم که این محصول برخلاف مشخصات جذابش، خیلی هم خوب نیست و چنگی به دل نمیزند. درواقع، می‌توان گفت که گجت ای آی پین فقط محصول هوش مصنوعی دیگری است که با وجود تبلیغات فراوان، چیزی برای عرضه ندارد.

هفته‌ی قبل، پس از سال‌ها سرمایه‌گذاری زیادی و تلاش برای مخفی نگه‌داشتن ماهیت، سرانجام گجت پوشیدنی AI Pin برند Humane رونمایی شد؛ محصولی که بعضی ها فکر می‌کردند می‌تواند جایگاه گوشی هوشمند را به‌خطر بیندازد.

در ویدئو تبلیغاتی شرکت Humane، شاهد گجتی پوشیدنی‌ هستیم که با پروژکتور کف دست را به صفحه‌ای لمسی تبدیل می‌کند. با ضربه و حرکات دست و فرمان صوتی می‌توان از آن برای برقراری تماس، پخش موسیقی، عکس گرفتن، پرسیدن سؤال از هوش مصنوعی و… استفاده کرد.

رونمایی AI Pin کاری شتاب‌زده به‌نظر نمی‌رسید و سازندگانش برای پخش ویدئو تبلیغاتی آن پنج سال صبر کردند؛ اما این ویدئو دو اشتباه فاحش دارد. همین باعث شده است که توسعه‌دهندگان AI Pin مجددا ضبط ویدئو تبلیغاتی را شروع کنند. اشتباه‌های ذکر شده با‌ توجه‌ به ساده‌ بودن سؤالات مطرح‌شده از هوش مصنوعی AI Pin تعجب‌برانگیزند.

ماجرا از این قرار است که دقیقه‌ی ۳:۴۰ ویدئو شخصی از AI Pin می‌پرسد که برای تماشای خورشیدگرفتگی بعدی کجا برود؟ AI Pin پاسخ می‌دهد: «استرالیا.» این پاسخ نادرست است؛ زیرا خورشیدگرفتگی بعدی در آمریکا رخ خواهد داد و بهترین مکان برای تماشای آن، آمریکای‌شمالی است.

در دقیقه‌ی ۶ ویدئو، از AI Pin پرسیده می‌شود که در یک مشت بادام چند گرم پروتئین وجود دارد؟ AI Pin بی‌درنگ پاسخ می‌دهد: «۱۵ گرم.» این پاسخ هم اشتباه است؛ زیرا همان‌طور‌ که یکی از کاربران در شبکه‌ی اجتماعی ایکس یا همام توییتر سابق اشاره کرد، برای دریافت ۱۵ گرم پروتئین از بادام، باید ۶۰ عدد بادام بخوریم.

 

مدیرعامل استارتاپ Humane، سم شفر، اوایل هفته‌ی جاری در دیسکورد با دفاع از عملکرد AI Pin، ادعا کرد که اشتباه‌های پیش‌ آمده مربوط به نرم‌افزار اولیه‌ی AI Pin بوده است؛ اما این دلیل برای کاربران قانع‌کننده و کافی نبود. باید اشاره کنیم که پیش‌تر گوگل و مایکروسافت نیز چنین اشتباه‌هایی را با هوش‌های مصنوعی‌ خود رقم زده‌اند.

اکنون سؤال بزرگی ممکن است در ذهن همه باشد این است که چرا هیچ‌کس در صنعت هوش مصنوعی محصول نهایی خود را کاملا بررسی نمی‌کند و بعد از آن رونمایی کند؟ با‌توجه‌ به اینکه سازندگان محصولات هوش مصنوعی معتقدند این صنعت می‌تواند آینده‌ی جهان را تغییر دهد، آیا بهتر نیست که این کار را دقیق‌تر انجام دهند و همه‌چیز در هوش مصنوعی این‌قدر شتاب‌زده و کورکورانه نباشد؟

ی پیدا کردن گوشی های سایلنت
نوشته قبلی

چگونه گوشی‌هایی که در حالت سایلنت درون خانه گم شده‌اند را پیدا کنیم؟

نوشته بعدی

مخالفت شدید اپل با سایدلود: امنیت کاربران آیفون به خطر می‌افتد

کاربران آیفون به خطر می‌افتد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

یا

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید