از زمان معرفی مک بوک ایر M1، اپل از هیچ خنککنندهی فعالی مانند فن برای بهترین لپ تاپ سبک خود استفاده نکرده و برای دستیابی به عملکردی بیصدا به خنککنندهی غیرفعال از جمله هیتسینک و شاسی دستگاه وابسته است. طبیعتاً این موضوع باعث میشود پردازنده در دمای بالاتری کار کند.
پردازندهی M3 در مکبوک ایر حین اجرای تستهای ۳DMark Wild Life Extreme و Cinebench 2024 چندین بار به دمای ۱۱۴ درجه رسید و میانگین دمای CPU و GPU بهترتیب ۱۰۷ و ۱۰۳ درجهی سانتیگراد را ثبت کرد. دمای گرمترین قسمت بدنهی لپ تاپ اپل به ۴۶ درجه رسید.
پس از داغشدن، عملکرد مدل ۱۵ اینچ مکبوک ایر در Cinebench R23 حدود ۱۰ درصد و عملکرد مک بوک ایر ۱۳ اینچ M3 حدود ۲۰ درصد افت کرد. عملکرد گرافیکی در مدل ۱۵ اینچی در بدترین شرایط با افت ۲۷ درصدی همراه شد.
دمای بالا به معنی ناپایداری بالا است به همین دلیل M3 در طول تستهای استرس بهتدریج فرکانس و توان مصرفی خود را کاهش داد. این موضوع باعث شد که دمای تراشه به محدودهی ایمن ۱۰۰ درجه برسد.
مشخص نیست آیا اپل تراشهی M3 را برای تحمل چنین دمای بالایی طراحی کرده است یا خیر. دمای بالا باعث ذوبشدن قطعات داخلی نشد اما روی عملکرد دستگاه تأثیر میگذارد و احتمال دارد طول عمر لپتاپ را کاهش دهد.