ورزشکاران این المپیک مدرن، فقط عزم و مهارتهایشان را با خود حمل نمیکنند. آنها از انواع فناوریهای پوشیدنی استفاده خواهند کرد که دادههای بیومتریک را ردیابی میکند، سلامت آنها را در هر لحظه نظارت میکند و اطلاعات عملی و مفیدی برای بهترشدن عملکرد ورزشکاران ارائه میدهد.
از لباسهای هوشمندی که فرم شناگران را تحلیل میکنند تا حسگرهای تشخیص حرکت که روتینهای ژیمناستها را اصلاح میکنند، پوشیدنیها به مربیهای بیصدا در گوش ورزشکاران تبدیل شدهاند. ادغام فناوری و فیزیولوژی به ورزشکاران این امکان را میدهد که محدودیتهای خود را پشت سر بگذارند و درعینحال با ظرافتهای بدن خود هماهنگ باشند.
بهعلاوه ورزشکاران در طول تمرینات خود با استفاده از فناوریهای واقعیت مجازی، درک دقیقی از عملکرد فردی خود و رقیبان بهدست میآورند. البته استفاده از عینکهای VR منحصر به ورزشکاران نیست و شرکتهای فناوری (مانند اپل با ویژن پرو و متا با کوئست) تلاش میکنند تجربهای فوقالعادهای برای تماشاگران فراهم کنند.
برخی از شناگرانی که در بازیهای المپیک پاریس حضور دارند، روی محصولات نوآورانهی برند اسپیدو سرمایهگذاری کردهاند. جدیدترین نسخهی لباس شنای این برند با نام Fastskin LZR Racer نهتنها ضد آب است، بلکه به ورزشکاران احساس بیوزنی میدهد.
تاکنون شناگران استرالیایی، آمریکایی و بریتانیایی اعلام کردهاند که در رقابتها از این لباس جدید استفاده خواهند کرد. این لباس شنا هیچ درزی ندارد و عمدتاً با پلی اوراتان ساخته شده و ناسا در طراحی آن همکاری کرده است تا از شناوری و پشتیبانی کافی عضلات اطمینان حاصل شود. بدین ترتیب شناگران سریعتر و به مدت طولانیتر شنا خواهند کرد.